Zwem4DaagseDeelnemenZwem voor het goede doel!

Zwem voor het goede doel!

Meedoen met de Zwem4daagse is al heel erg leuk, maar je kunt er nu ook voor zorgen dat het voor ieder kind mogelijk is kennis te maken met zwemmen
Hoe kun je dat doen? Ga sponsorzwemmen tijdens de Zwem4daagse!
Vraag bij de organisatie van de Zwem4daagse naar de speciale sponsorkaart. Op deze kaart kun je invullen wie jou sponsort en voor welk bedrag, dit kan een bedrag per baantje zijn, maar ook een bedrag ineens.
Het geld dat je hebt opgehaald, lever je in bij de organisatie. Zij zorgen dat het geld overgemaakt wordt aan de Johan Cruyff Foundation.

Weet je wie Johan Cruyff is? In de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw was hij een hele goeie voetballer. Op een gegeven moment bedacht hij dat het goed zou zijn als alle kinderen zouden kunnen sporten. Toen heeft hij een organisatie opgericht met de naam Johan Cruyff Foundation. Foundation is Engels voor organisatie. Dus jouw opgehaalde geld gaat naar deze organisatie en zij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk kinderen, vooral kinderen met een handicap, ook kennis kunnen maken met de zwemsport.
Dat zou fijn zijn, toch? En jij kunt daar een steentje aan bijdragen.
Als voorbeeld van wat de Johan Cruyff Foundation kan betekenen voor een zwemster, hebben we een filmpje gemaakt over Marije Oosterhuis. Bekijk dit filmpje hieronder

 


Veel plezier met de Zwem4daagse!

Zoek een Zwem4daagse

Uitgebreid zoeken