Zwem4DaagseDeelnemenWinactie: Met wie doe jij mee?

Met wie doe jij mee aan de Zwem4daagse?

Met wie doe jij mee?

Een leuk zwempakket winnen? 

Dat kan. Elke maand worden er twee winnaars gekozen!  Ken jij iemand die nog nooit heeft deelgenomen aan een Zwem4daagse? Bijvoorbeeld je oma, opa, moeder, vader, klasgenoot, collega of een oude bekende van vroeger. Neem hem of haar dan mee en laat ze beleven hoe leuk de Zwem4daagse is! Als jij iemand meeneemt naar de Zwem4daagse die nog nooit heeft deelgenomen, maak je kans op een goed gevuld zwempakket t.w.v. €50,-!  Het zwempakket bestaat uit een badhanddoek, een leuke zwemgadget en 4 gratis vrijkaartjes voor een zwembad bij jou in de buurt.

Wat moet je daarvoor doen?

Het delen van de foto kan op de volgende manier: Stuur een foto naar zwem4daagse@knzb.nl. Geef hierbij een korte toelichting over de foto. Maandelijks worden er 2 prijswinnaars gekozen! De actie is geldig vanaf april t/m december 2019.


Voorwaarden en beoordeling. 

Voorwaarden:   

- Het moet op de foto duidelijk zijn dat diegene voor de eerste keer meedoet. Dit kan je duidelijk maken door een foto te maken waarop duidelijk de medaille nummer 1 te zien is. Indien het onduidelijk is of deze persoon voor de eerste keer heeft meegedaan, zal deze inzending niet worden meegeloot.
- De actie is geldig van april tot en met december. Stuur je een foto daarvoor of daarna dan zal deze niet worden meegeloot.
- Iedere deelnemer kan maximaal 1 keer meedoen aan de actie.
- Uit de foto moet blijken dat deze tijdens de Zwem4daagse is gemaakt.
- Als u de foto naar ons stuurt, gaat u ermee akkoord dat deze foto gebruikt mag worden door de KNZB voor op de website of sociale media.

Hoe beoordelen we? 

Er worden 2 winnaars getrokken per maand. Dit gebeurt op een volledig willekeurige en onpartijdige manier. Winnaars worden persoonlijk gemaild over hun prijs. De prijs gaat naar de persoon die de ‘nieuwe’ deelnemer heeft meegenomen.

 

Zoek een Zwem4daagse

Uitgebreid zoeken