Zwem4DaagseDeelnemen aan een Zwem4daagseNieuwsNieuws

Steun tijdens de Zwem4Daagse een goed doel!!

vrijdag 22 juni 2012

De KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwembond) is sinds kort charity partner van de Johan Cruyff foundation.

Sport is niet alleen leuk en gezond, maar ook onmisbaar voor de gezonde ontwikkeling van elk kind.  De Johan Cruyff foundation zet zich in om zoveel mogelijk kinderen te laten sporten, in het bijzonder kinderen met een handicap.

De KNZB werkt nauw samen met de Johan Cruyff foundation want zwemmen is een ideale sport voor jeugd met een handicap. Zowel op het gebied van breedte sport als bij de paralympische ploeg werken de Johan Cruyff foundation en de KNZB samen.

Steun tijdens de Zwem4Daagse een goed doel!!

Om nog meer kinderen aan het sporten/zwemmen te krijgen wil de Zwem4daagse vragen of ook uw vereniging/organisatie een steentje bij wil dragen voor dit goede doel!
Uw Zwem4Daagse organisatie kan dit op verschillende manieren doen;
* Sponsorzwemmen voor de Johan Cruyff foundation (Achterop de deelnemerskaart)
* Een organisatie kan bij de bestelling in de Zwem4daagse webshop gratis een collectebus van de Johan Cruyff foundation aanvragen (u betaald wel verzendkosten).

Mocht uw organisatie een andere leuke manier weten om geld in te zamelen voor de Johan Cruyff foundation dan horen wij dit natuurlijk graag.
Heeft uw Zwem4daagse geld opgehaald voor de Johan Cruyff foundation?! Laat het ons weten dan wordt uw organisatie in de volgende nieuwsbrief in het zonnetje gezet!!

Het opgehaalde geld kan gestort worden op rekening 14.14, onder vermelding van de Zwem4daagse en de naam van de Zwem4daagse organisatie.

Zoek een Zwem4daagse

Uitgebreid zoeken