Zwem4DaagseDeelnemen aan een Zwem4daagseNieuwsNieuws

Doe mee aan de fotowedstrijd!

dinsdag 23 april 2013

De KNZB bestaat dit jaar 125 jaar en daar zijn we trots op! Op zaterdag 20 april is tijdens de ALV het jubileumjaar officieel geopend. 125 jaar KNZB is een mooie gelegenheid om je passie voor de zwemsport met anderen te delen. Dit kan via de KNZB fotowedstrijd, die loopt tot 14 augustus 2013, de dag dat de KNZB 125 jaar geleden werd opgericht.

Doe mee aan de fotowedstrijd!

Laat u inspireren door de mooie beelden, de grote en kleine momenten, de vreugde of soms het verdriet,  de eerste zwemles, de sprong van de hoge duikplank of je allereerste ervaring in het zwembad. Een greep uit de onderwerpen die voorbij kunnen komen in een fotowedstrijd.
Iedereen (ook buiten Nederland) kan meerdere foto’s inzenden, verdeeld over zes categorieën : Wedstrijdzwemmen, Waterpolo, Synchroon zwemmen, Schoonspringen, Open Water zwemmen en als extra categorie: Zwemmen algemeen.

Een erkende jury onder leiding van Erica Terpstra bepaalt de winnaars: één per categorie en een hoofdprijs voor de winnaar van de allerbeste foto. De hoofdprijs is een Nikon 1 j2 camera.

Voor meer informatie over de prijzen, jury en deelname aan de fotowedstrijd kijk op http://125jaar.knzb.nl/

Zoek een Zwem4daagse

Uitgebreid zoeken