Zwem4DaagseDeelnemen aan een Zwem4daagseNieuwsNieuws

Zwemvierdaagse Eindhoven

dinsdag 11 juni 2013

Heb jij altijd al in een topsport sfeer willen zwemmen, nu is je kans! Op 7 en 8 augustus wordt de FINA Swimming World Cup georganiseerd in Eindhoven, alle internationale zwemsport atleten strijden in hetzelfde bad waar ook jij in mag zwemmen.

 

Zwemvierdaagse Eindhoven

Ben jij die zwemmer die een uitdaging niet uit de weg gaat en die 4 dagen sporten in één woord geweldig vind. Doe dan mee aan de Zwem4daagse Eindhoven!  Vraag meteen aan je vrienden of ze ook mee willen doen en kom naar het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion! Want wij gaan graag met jou deze uitdaging aan.

Wat moet je doen voor die medaille of beker?
Eigenlijk heel simpel, je zwemt als individu of als groep de afstanden 250 meter, 500 meter of 1.000 meter. Heb jij 4 dagen lang gezwommen dan ontvang jij je welverdiende medaille en als groep een welverdiende beker.

Wil jij jouw internationale zwemheld aanmoedigen tijdens de FINA Swimming World Cup Eindhoven 2013 en tegelijkertijd in het zelfde bad je eigen medailles halen? Dat kan meld je aan op www.zwem4daagse.nl voor de Eindhoven Zwem4Daagse en bezoek op 7 en 8 augustus de Fina Swimming World Cup.

• € 20,00 deelname kaart aan de Eindhoven Zwem4Daagse.
• € 30,00 Zwem4Daagse deelname kaart inclusief tickets voor de Heats van de World Cup.
• € 50,00 Zwem4Daagse deelname kaart inclusief dagtickets (Heats & Finales) van de World Cup.           

Bestel hier je inschrijfkaarten!

Zoek een Zwem4daagse

Uitgebreid zoeken