Zwem4DaagseDeelnemen aan een Zwem4daagseNieuwsNieuws

Record opkomst tijdens Zwem4daagse Dronten

woensdag 5 maart 2014

In de voorjaarsvakantie hebben de Zuiderzeezwemmers de zwemvierdaagse georganiseerd in samenwerking met Zwembad Overboord. Elke dag is er gezwommen van 18.00 tot 20.00. In totaal waagden 165 deelnemers zich aan de 250, 500, 1000, 2000 of zelfs 4000 meter. Een recordopkomst!

Record opkomst tijdens Zwem4daagse Dronten

Op maandagavond verzorgde Hans Engelvaart het startschot. Daarna werd er vier avonden fanatiek door de deelnemers gezwommen. Onder het toeziend oog van de banentellers, vrijwilligers van de Zuiderzeezwemmers, werden alle banen die de deelnemers aflegden netjes bijgehouden.
Tijdens de zwemvierdaagse konden de deelnemers een avond een rustavond inlassen. Daarom werden er op zowel donderdag- als vrijdagavond medailles en oorkondes aan de deelnemers uitgereikt. Er was veel publiek aanwezig om de deelnemers op de laatste avond aan te moedigen. Met slechts 2 uitvallers konden maar liefst 163 deelnemers na 4 dagen hun medaille afhalen! Na afloop stond er voor alle deelnemers wat lekkers klaar, gesponsord door de Albert Heijn.
We kijken als organisatie terug op een zeer geslaagde editie van het zwemevenement. Volgend jaar willen we het evenement weer organiseren tijdens de voorjaarsvakantie. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Like ons dan op onze zwemvierdaagse Dronten Facebook pagina. Daar zullen we u zo snel mogelijk over een volgende editie informeren! We hopen dan op een nog grotere opkomst!

Zoek een Zwem4daagse

Uitgebreid zoeken