Zwem4DaagseDeelnemen aan een Zwem4daagseNieuwsNieuws

Website KNZB vernieuwd

maandag 7 juli 2014

De website van de KNZB is vernieuwd. Niet alleen heeft de site een nieuw fris uiterlijk gekregen. Ook de grote hoeveelheid informatie op de site is beter gestructureerd en daardoor makkelijker te vinden.

Website KNZB vernieuwd

Op de site is het allerlaatste nieuws en belangrijke informatie in een nieuwscarroussel gezet. Alle informatie op de site in gerangschikt naar 3 doelgroepen.

Sporters: voor de (toekomstige) recreatieve sporter, met informatie over zwemles, de verschillende zwemsporten en programma's voor jeugd en volwassenen

Verenigingen: voor bestuurders, commissies, trainers/coaches, officials en wedstrijdsporters, met alle informatie over beleid, administratie, tarieven, opleidingen, wedstrijden en prestaties.

Fans: voor fans van alle zwemsporten, met informatie over de belangrijkste grote zwemsport evenementen, helden van vroeger en onze Oranje selecties op dit moment.

Uiteraard is ook alle informatie over de KNZB, het bondsbureau en bestuur, reglementen te vinden onder De KNZB. Het nieuwsoverzicht en de webshop zijn gebleven.

We hopen hiermee onze dienstverlening verder geoptimaliseerd te hebben.

Heeft u vragen of opmerkingen, suggesties of loopt u onverhoopt tegen problemen aan. Laat het ons weten via info@knzb.nl

Zoek een Zwem4daagse

Uitgebreid zoeken