Zwem4DaagseDeelnemen aan een Zwem4daagseNieuwsNieuws

Wij wensen u een gezond en sportief 2015

dinsdag 23 december 2014

Het bestuur, directie en medewerkers wensen u een gezond en sportief 2015!

Wij wensen u een gezond en sportief 2015

‘Time flies when you‘re having fun!’ Wat is het jaar voorbij gevlogen! Een jaar waar we met veel plezier op terugkijken en waarin een gevoel van trots overheerst.

Trots op de nieuwe zwemlesmethode SuperSpetters, die we in april introduceerden. Vanuit onze deskundigheid en betrokkenheid zetten we ons in om de kwaliteit van het zwemonderwijs te verbeteren. We geloven in deze lesmethode waarmee we de zwemveiligheid van kinderen vergroten.

Trots op de prestaties van onze topsporters tijdens de Swim Cup, het EJK in Dordrecht, de Jeugd Olympische Spelen in Nanjing, het EK in Boedapest en Berlijn, het EK IPC in Eindhoven en het WK in Doha. En natuurlijk ook op de prestaties van alle deelnemers en kampioenen van de NK’s, de competities, de zwem4daagse en schoolzwemkampioenschappen.

Trots op alle verenigingen en het grote aantal enthousiaste vrijwilligers, officials en juryleden. Mede dankzij hun inzet kunnen wij de KNZB evenementen tot een succes maken.

Trots op de opening van het eerste 2521GewoonZwemmen bad in Alblasserdam, waarmee we laten zien dat de KNZB actief betrokken is bij accommodatie vraagstukken en de rol van verenigingen daarin.

In 2015 bouwen we verder op deze successen om onze ambities ten aanzien van groei en verbetering van de zwemsport te realiseren. We durven te veranderen en zorgen ervoor dat sporters en verenigingen het beste uit zich zelf kunnen halen.

Namens het bestuur, directie en alle medewerkers van de KNZB wensen we u goede feestdagen en een gezond en sportief 2015!

Erik van Heijningen                             Jan Kossen
Bondsvoorzitter                                  Algemeen directeur

Zoek een Zwem4daagse

Uitgebreid zoeken