Zwem4DaagseDeelnemen aan een Zwem4daagseNieuwsNieuws

Disney•Pixar’s Finding Dory duikt op in zwembaden tijdens de Zwem4daagse

donderdag 19 mei 2016

Disney•Pixar's Finding Dory gaat op 29 juni in première in de Nederlandse bioscopen tijdens de week van de Zwem4daagse. Deze zomer gaat Disney samenwerken met de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) door de film Finding Dory te gebruiken als inspiratie, waarmee kinderen en families worden aangemoedigd te blijven zwemmen.

Disney•Pixar’s Finding Dory duikt op in zwembaden tijdens de Zwem4daagse

Vanaf 29 juni zijn Dory en haar vrienden te zien in alle participerende zwembaden tijdens de Zwem4daagse die op verschillende locaties in de zomer worden georganiseerd. De KNZB en Disney laten hiermee zien dat bewegen en plezier hebben heel goed samen gaan en hopen hiermee nog meer gezinnen te stimuleren om te gaan zwemmen.

 

Zwem4daagse

De Zwem4daagse is het grootste landelijke zwemevenement van Nederland gesteund door de KNZB. Meer dan 400 organisaties zijn hierbij betrokken en maken van de Zwem4daagse een feestelijk en sportief evenement. De Zwem4daagse is voor iedereen: samen met familie of vrienden kun je deze uitdaging aangaan en zwem je 4 dagen achter elkaar in een deelnemend zwembad in de buurt. Dit jaar duiken de figuren uit Finding Dory op tijdens de Zwem4daagse.

Disney en de KNZB roepen iedereen op om mee te doen met de Zwem4daagse met de bekende uitspraak van Dory: “blijf maar zwemmen”. Deze samenwerking wordt ondersteund door de kanalen van Disney en natuurlijk ga je de hoofdrolspelers uit de film Finding Dory  terug zien in het Zwem4daagse materiaal en in de deelnemende zwembaden. Iedereen die de Zwem4daagse uitzwemt, ontvangt een Finding Dory pin én een kaartje om Finding Dory in de bioscoop te gaan zien. Meer informatie over de Zwem4daagse is te vinden op:  www.zwem4daagse.nl.

 

Blijven zwemmen

Disney’s samenwerking met de KNZB is onderdeel van de belofte van het entertainmentbedrijf om haar verhalen en karakters in te zetten om gezonder leven makkelijker en leuker te maken voor families. Door gebruik te maken van de aansprekende vissen uit Disney•Pixar's Finding Dory laat Disney gezinnen zien dat actief samen zwemmen naast gezond ook ontzettend leuk is.

Voor de KNZB is zwemmen en blijven zwemmen belangrijk voor de veiligheid, maar er zit ook een sociaal en sportief component aan. Zwemmen is een activiteit die bijna door iedereen gedaan kan worden en die niemand uitsluit. Beide partijen willen families in beweging krijgen en op een leuke manier bijdragen aan een gezonde levensstijl. Bewegen en plezier gaan heel goed samen.                                    

Voor vragen mail naar zwem4daagse@knzb.nl

Zoek een Zwem4daagse

Uitgebreid zoeken