Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseDownloads

Downloads

Op deze pagina bieden wij verschillende documenten aan om jouw Zwem4daagse tot een nog groter succes te maken!

Hoe organiseer je een Zwem4daagse?
Bij het organiseren van een Zwem4daagse komt van alles kijken. Om te zorgen dat het aan niets ontbreekt zijn er handige documenten die je verder kunnen helpen.

Deze lastige tijd vraagt om aanpassingen en zorgt er mogelijk voor dat het allemaal wat anders georganiseerd zal gaan worden dan normaal. Toch kun je ook zeker op een veilige manier van jouw Zwem4daagse een feestje maken. Om ook jouw Zwem4daagse veilig te kunnen laten verlopen hebben we wat hulpdocumenten gemaakt die je hieronder kunt vinden.

Zie ook de veelgestelde vragen. Mocht je nog verdere vragen hebben of willen sparren, neem dan gerust contact met ons op. 

Financiën zijn altijd erg belangrijk, zorg er dus voor dat je dit goed inzichtelijk hebt als organisatie. De begrotingsmodule helpt je hierbij.

Vrijwilligers zorgen voor de helpende handjes bij een Zwem4daagse. In dit document wordt meer uitgelegd over het werven en behouden van vrijwilligers: Meer vrijwilligers voor jouw Zwem4daagse

Communicatie/Promotie 
Het promoten van je Zwem4daagse is een belangrijke stap in het krijgen van het aantal deelnemers dat je voor ogen hebt. De KNZB heeft verschillende tips op een rij gezet, die je wellicht kunnen helpen.

Met een voorbeeld uitnodiging en de juiste contacten helpen we je om je te binden aan bepaalde doelgroepen.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) 
Voor het verwerken van persoonsgegevens gelden diverse regels. Dit houdt in dat je als organisatie deelnemers toestemming moet vragen, indien je beeldmateriaal dat je tijdens de Zwem4daagse maakt, publiceert. ​

Het is raadzaam om tijdens de inschrijving hiervoor al toestemming te vragen. Je kunt ook deze voorbeeldbrief printen en de deelnemers deze laten ondertekenen.

Ideeënboek en digitale leskaarten
Naast het baantjeszwemmen worden ook veel andere activiteiten georganiseerd tijdens de Zwem4daagse. In het ideeënboek hebben we veel leuke ideeën samen gebracht. Doe er je voordeel mee!

Andere handige documenten
Voor het makkelijk drukken van tekst op een oorkonde, kan je dit format gebruiken.

Organiseer je ook een Zwem4daagse?