Zwem4DaagseOrganiserenJubileumjaar!

Acties ter ere van het 50 jarig jubileum

Nieuw logo Zwem4daagse

Vanwege ons 50 jarig jubileum hebben wij een speciaal Zwem4daagse logo ontwikkeld!  Als organisator kun je dit logo gebruiken voor alle communicatie-uitingen. Het nieuwe logo wordt automatisch gestuurd wanneer je een Zwem4daagse evenement hebt aangemeld in database (Plan je Event).

Gratis vlaggenlijn

Wanneer je een Zwem4daagse evenement hebt aangemeld in de database ontvang je een gratis vlaggenlijn. De vlaggenlijn is 25 meter lang en kan tijdens de Zwem4daagse worden opgehangen ter aankleding van het bad. Daarnaast zou je deze vlaggenlijn kunnen gebruiken ter promotie van je Zwem4daagse. Mocht je de Zwem4daagse hebben aangemeld in de database, stuur dan zo snel mogelijk je adresgegevens naar zwem4daagse@knzb.nl en dan zorgen wij ervoor dat de vlaggenlijn naar jullie wordt gestuurd. Hieronder zie je hoe de vlaggenlijn eruit ziet. 

Vlaggenlijn

Onderscheiding

Alle deelnemers die dit jaar voor de 50ste keer deelnemen worden in het zonnetje gezet! Zij ontvangen een mooie onderscheiding ter ere van hun 50ste deelname. Graag willen we ook een leuke collage maken van alle deelnemers die voor de 50ste keer hebben meegedaan. Zou je daarom een foto van deze deelnemer met zijn onderscheiding willen sturen naar: zwem4daagse@knzb.nl. 

Met wie doe jij mee-actie

Vanwege het 50 jarig jubileum van de Zwem4daagse hebben wij de actie 'met wie doe jij mee' georganiseerd. Hiermee willen we stimuleren dat deelnemers die eerder hebben deelgenomen, iemand meenemen die nog nooit heeft deelgenomen.  Als ze iemand meenemen die nog nooit heeft deelgenomen maken ze kans op een goed gevuld zwempakket t.w.v. €50,-!  Hiervoor moet de deelnemer een foto insturen van zichzelf en de 'nieuwe deelnemer'.  De actie is geldig vanaf april t/m december 2019. Graag willen we dat jij als organisator deze actie onder de aandacht brengt bij de deelnemers. Hiervoor hebben we een poster ontwikkeld die je kunt downloaden. Het zou fijn zijn als je deze A4 poster een aantal keer print en deze ophangt tijdens de Zwem4daagse. Deze poster kan je hier vinden. 

Rapportage Zwem4daagse

Bekijk hier de leuke Zwem4daagse rapportage. Je mag deze video gebruiken ter promotie van je eigen Zwem4daagse.

 

 

Organiseer je ook een Zwem4daagse?