Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseMaarten van der Weijden Foundation

Maarten van der Weijden Foundation

Afbeelding website1_250x250De KNZB en de Maarten van der Weijden Foundation slaan de handen in één: deze zomer organiseren we samen de Zwem4daagse. Tijdens de Zwem4daagse staat samen zwemmen voor kankeronderzoek centraal: in verschillende zwembaden in Nederland kunnen deelnemers meezwemmen en geld inzamelen voor onderzoek.  

In de periode van 12 t/m 19 september kunnen deelnemers in 35 verschillende zwembaden baantjes trekken waarbij ze geld inzamelen voor kankeronderzoek. Elke gedoneerde euro gaat voor 100% naar geselecteerde kankeronderzoeken en projecten. Draagt jouw organisatie bij aan het inzamelen van zo veel mogelijk geld?

Tijdens deze week zal Maarten verschillende zwembaden bezoeken om de deelnemers te motiveren alles te geven. Deze baden bezoekt hij niet zomaar, Maarten zal de hele route tussen de zwembaden fietsend en hardlopend afleggen en op deze manier met elkaar verbinden. Maarten hoopt dat zoveel mogelijk mensen met hem in beweging komen en mee gaan doen aan de Zwem4daagse om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Beleef de ultieme Zwem4daagse samen met Maarten van der Weijden en haal geld op voor kankeronderzoek!
Kijk voor meer informatie op zwem4daagse.mvdwfoundation.nl. Na afloop van deze week vol zwemplezier ontvangen deelnemers de Nationale Zwem4daagse-medaille.

In actie voor
Naast de zwembaden die in de week van 12 t/m 19 september deelnemen aan de Zwem4daagse zijn er ook zwembaden die met hun Zwem4daagse in een andere week in actie komen voor de Maarten van der Weijden Foundation.
Afbeelding website2

Organiseer je ook een Zwem4daagse?