Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

Doe je voordeel met succesvolle ideeën

dinsdag 4 februari 2014

Net als vorig jaar organiseren we een avond voor organisaties waarin zij tips & tricks delen met elkaar zodat de zwem4daagse nog succesvoller zal zijn.

Doe je voordeel met succesvolle ideeën

Ook zal het Zwem4daagse communicatieplan gepresenteerd worden. Hierin komt bijv. het gebruik van social media aan bod: hoe kan dit ingezet worden om meer deelnemers te werven, hoe kan het gebruikt worden voor meer publiciteit, voor meer interactie tussen deelnemers en/of supporters.
Zo kan uw Zwem4daagse wellicht nog groter en bekender worden. Wij sturen u nog een persoonlijke uitnodiging, maar de datum en locatie noemen we alvast:
Maandagavond 14 april 19.30 – 21.30 uur Huis van de Sport Nieuwegein. Wilt u zich alvast aanmelden? Stuur dan een mailtje naar zwem4daagse@knzb.nl

We realiseren ons dat Nieuwegein voor een aantal van u niet naast de deur is. Zijn er meer organisaties bij u in de buurt die wel zouden willen komen, maar het te ver vinden, laat het ons weten. Als er voldoende animo is, zullen we overwegen of we naar u toe komen. Uiteraard zullen we indien u daar belangstelling voor heeft, de presentatie  per mail naar u toesturen.

U kunt zich vast aanmelden via zwem4daagse@knzb.nl Ook andere opmerkingen kunt u via dit adres versturen.

Organiseer je ook een Zwem4daagse?