Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

Komt Chantalle Zijderveld naar uw Zwem4daagse?

donderdag 21 augustus 2014

Chantalle is één van de 14 van Johan. Dit zijn 14 jonge sporters met een missie: nóg meer (gehandicapte)  jongeren in beweging brengen. Zo zetten zij zich in als ambassadeur om het gedachtegoed van de Johan Cruyff Foundation uit te dragen. Stuk voor stuk zijn ze het springlevende bewijs van de vele buitengewone initiatieven van de Foundation om sport op welke manier dan ook toegankelijker te maken voor de (gehandicapte) jeugd.

Komt Chantalle Zijderveld naar uw Zwem4daagse?

Chantalle maakt deel uit van de nationale ploeg gehandicapten zwemmers.

Actie
Doet uw organisatie mee met de sponsoractie voor de Cruijff Foundation in de maanden mei, juni of juli, dan maakt u kans op een bezoek van Chantalle aan uw Zwem4daagse. Zij kan bijvoorbeeld het startschot geven of een baantje meezwemmen of een andere activiteit ondersteunen, dit overleggen we met de betreffende organisatie.

Gaat u geld ophalen voor de Cruyff Foundation tijdens de Zwem4daagse, mail dit dan naar  zwem4daagse@knzb.nl en maak kans op een bezoek van Chantalle!
Graag vóór 25 april zodat we op tijd de geselecteerde organisaties op de hoogte kunnen stellen van het bezoek van Chantalle.

Organiseer je ook een Zwem4daagse?