Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

Veel gestelde vragen over de website en webshop

woensdag 9 juli 2014

Regelmatig krijgen we vragen over de webshop en over inloggegevens. 

Veel gestelde vragen over de website en webshop

Inloggegevens

Bij de Zwem4daagse bestaan er twee soorten inloggegevens:

1. voor de database, deze heeft u van ons toegestuurd gekregen. Hiermee kunt u inloggen op 'mijn database' en de datum en andere informatie op de website zetten.

2. voor de webshop, deze bestaat uit een e-mail adres en een wachtwoord dat u heeft bedacht. Bent u het wachtwoord vergeten, dan klikt u op de button 'wachtwoord vergeten?' Bestelt u voor het eerst of gebruikt u een ander e-mail adres, dan meldt u zich aan als 'nieuwe klant'.

Tenaamstelling factuur

Standaard komt de factuur op de naam te staan van degene die bestelt. Is dit niet de bedoeling, vul dan bij 'naam' de (bedrijfs)naam in die op de factuur moet komen. Bij 'adres' kunt u kiezen voor een verschillend aflever- en factuuradres.

Wie zijn lid?

Bij de betalingsgegevens wordt o.a. gevraagd of u lid bent. Hiermee wordt bedoeld of uw organisatie lid is van de KNZB. Alleen zwemverenigingen die aangesloten zijn bij de KNZB zijn dus lid. Zij krijgen enkele producten tegen gereduceerde prijs en kunnen via depot betalen. Dit geldt dus niet voor zwembaden en andere organisaties.

 

Organiseer je ook een Zwem4daagse?