Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

Nationale Sportweek 2015

vrijdag 6 februari 2015

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang in Nederland sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral hoe leuk sporten en bewegen is. Dit jaar vindt alweer de 12e editie van de Nationale Sportweek plaats. De KNZB moedigt verenigingen aan mee te doen!

Nationale Sportweek 2015

Van 18 tot en met 25 april 2015 zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders hun deuren open. Zij organiseren clinics, toernooien en demonstraties op verschillende plekken in het land. Iedereen, van jong tot oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten.

De KNZB moedigt verenigingen en andere sportaanbieders aan om leuke activiteiten te organiseren tijdens de Nationale Sportweek. Zodat iedereen de kans krijgt om kennis te maken met de zwemsport.  Om zwemverenigingen en andere zwemsportaanbieders te inspireren, staan in deze bijlage twee concrete activiteiten (Swimstar en een Mijnzwemcoach clinic) die georganiseerd kunnen worden tijdens Nationale Sportweek. Hierin staat ook vermeld welke materialen de KNZB ter beschikking stelt. Het overzicht biedt concrete idee├źn, maar kan ook inspireren om zelf iets te ontwikkelen.  Wij willen altijd meedenken en meehelpen om een leuke zwemactiviteit te organiseren!

Kijk voor meer informatie over de Nationale Sportweek op www.nationalesportweek.nl.

Wilt u een activiteit organiseren of meer informatie? Neem dan contact op met Aukje Geubbels (aukje.geubbels@knzb.nl  of 030-7513250).

Organiseer je ook een Zwem4daagse?