Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

Wijzigingen website en database

dinsdag 1 maart 2016

Sinds vandaag zijn er enkele wijziging op de website en in de database doorgevoerd. Ook als gevolg van waardevolle feedback van u, bedankt!

Wijzigingen website en database

Als KNZB doen we er alles aan om de ondersteuning naar u als organisaties zo optimaal en altijd up to date te houden. Daarnaast is ons doel om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen met de Zwem4daagse, zodat het grote spektakel wat het nu is, blijft bestaan!

Mocht u nog vragen, op- of aanmerkingen hebben, horen wij het graag.

 

De wijzigingen die zijn doorgevoerd, zijn de volgende:

  • Wanneer een organisatie de datum van de Zwem4daagse doorgeeft via de database, wordt een kortingscode verstuurd. Deze kortingscode zorgt ervoor dat u medailles en materialen aan kunt schaffen voor de prijzen van 2015
  • Wanneer een organisatie zijn datum niet doorgeeft, zullen andere tarieven in rekening worden gebracht. Zie hiervoor de webshop
  • In de database is het mogelijk, bij het aanmaken van een evenement, om deze met een vinkje niet te publiceren op de website. Houd hierbij in gedachten dat publicatie op de Zwem4daagse website gratis promotie voor uw Zwem4daagse is!
  • Er zijn 2 extra velden voor de inschrijfkosten toegevoegd. Zo kunt u verschillende prijzen hanteren, bijvoorbeeld volwassen en kind tarief.
  • Wanneer een deelnemer zich inschrijft voor uw Zwem4daagse ontvangt u als organisator een mail, zodat u op de hoogte bent van deze inschrijving. De inschrijvingen zullen geclusterd worden, zodat u maximaal 1 mail per dag krijgt.
  • Deelnemers krijgen bij de bevestiging van hun online inschrijving een ticket als bijlage. Dit kan dienen als bewijs van inschrijving. 
  • Bij het online inschrijven kunnen meerdere deelnemers tegelijk worden ingeschreven, zo hoeft het betaalproces niet meerdere keren doorlopen te worden.
  • Na het doen van een online inschrijving kunnen deelnemers ook vriendjes/vriendinnetjes/kennissen uitnodigen om ook deel te nemen aan de Zwem4daagse.

Geef uw datum dus door via de database en profiteer van alle voordelen! Heeft u uw inloggegevens niet meer, mail dan naar zwem4daagse@knzb.nl

Tijdens de bijeenkomst van 7 maart zullen we o.a. deze wijzigingen met u doornemen. 

 

Z4dticket

(voorbeeld ticket deelnemer)

Organiseer je ook een Zwem4daagse?