Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

Terugblik succesvolle Zwem4daagse bijeenkomst

woensdag 9 maart 2016

Op maandag 7 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse Zwem4daagse bijeenkomst.

Terugblik succesvolle Zwem4daagse bijeenkomst

13 zwembaden en zwemvereniging zijn in Nieuwegein langs gekomen om met elkaar te praten over de ontwikkelingen van de Zwem4daagse, maar voornamelijk om ervaringen met elkaar te delen.

De KNZB heeft een terugblik gedaan op 2015. Onder andere de ervaringen over het online inschrijven werden gedeeld en aanpassingen daarop zijn meegenomen.

Daarnaast zijn de nieuwe plannen voor 2016 gedeeld. Daar kwam nieuw promotiemateriaal naar voren, een enquête voor de deelnemers en is verteld dat de kleurplatenactie ook dit jaar weer plaats zal vinden.

Uiteindelijk gaat zo’n bijeenkomst er vooral om dat mensen ervaringen en ideeën kunnen delen, dus dat is ook gedaan! In kleine groepjes met verenigingen en zwembaden gemixt, is er nagedacht over het werven van deelnemers, potentiële samenwerkingen, leuke nevenactiviteiten en hoe kunnen we baantjes zwemmen nou nog aantrekkelijker maken?

Al deze vragen hebben leuke en verrassende nieuwe inzichten gebracht die iedereen weer mee kan nemen en gebruiken om hun Zwem4daagse tot een succes te maken.

Kortom, een zeer informatieve en leuke avond!

 

Mocht u interesse hebben in de presentatie van de avond met alle uitkomsten, mail dan even naar zwem4daagse@knzb.nl.

Organiseer je ook een Zwem4daagse?