Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

Medailles bestellen in de webshop

woensdag 4 mei 2016

Wist u dat u eenvoudig (met 1 druk op de knop) medailles kunt bestellen voor de deelnemers die zich online hebben ingeschreven?  

Medailles bestellen in de webshop

Wanneer u werkt met het online inschrijven, is er in de database bekend voor de hoeveelste keer een deelnemer meedoet. Indien u vervolgens medailles wilt gaan bestellen, kunt u eenvoudig deze gegevens direct overzetten voor de keuze voor de medailles in de webshop. U gaat hiervoor in de database naar het tabblad 'evenement', waarna u het juiste evenement kiest, en vervolgens op het tabblad 'import/export medailles' klikt. Hier kiest u voor 'overzicht te bestellen medailles'. 

U wordt vervolgens doorgelinkt naar de webshop waar u de medailles kunt bestellen. 

 

U kunt kiezen voor 'bestaande klant' of 'nieuwe klant'.

 

Let op!

De inlogcodes die u heeft ontvangen om uw Zwem4daagse aan te melden en in te loggen in de database, zijn NIET dezelfde inlogcodes om een bestelling te doen in de webshop

Als  u eerder een bestelling via de Zwem4daagse webshop heeft gedaan, meldt u zich aan, nadat u de bestelling heeft afgerond, als 'bestaande klant' . Weet u het wachtwoord niet meer, gebruik dan de button "wachtwoord vergeten'. Bestelt u voor het eerst in deze webshop, dan meldt u zich aan als 'nieuwe klant'. U maakt dan zelf uw inloggegevens aan.

De gebruikersnaam voor de webshop is altijd een e-mail adres. Op dit adres ontvangt u de bevestiging en de factuur.

Tip: U kunt het beste Google Chrome gebruiken; dat werkt meestal beter. 

Organiseer je ook een Zwem4daagse?