Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

Zwem4daagse pakketten

donderdag 2 november 2017

Kies voor de handige Zwem4daagse-pakketten van de KNZB

Gaat uw organisatie binnenkort een Zwem4daagse organiseren? Maak dan gebruik van de pakketten die de KNZB hiervoor heeft samengesteld. Er zijn 3 soorten Zwem4daagse pakketten; het start -up pakket, het basispakket en het compleet pakket. Kijk welk pakket het beste bij uw organisatie past!

Zwem4daagse pakketten

Waarom kiest u voor een Zwem4daagse van de KNZB en het Zwem4daagse pakket?
De KNZB weet alles op het gebied van zwemmen en het organiseren van zwemevenementen. De KNZB faciliteert al 48 jaar de Zwem4daagse. De afgelopen jaren was een lichte daling in het aantal Zwem4daagse te zien. Daarom zal de KNZB de Zwem4daagse en de organisaties die dit organiseren actiever ondersteunen. In 2016 is KNZB hier mee begonnen, en de cijfers kleuren nu weer positief: een stijging in het aantal deelnemers en het aantal Zwem4daagse. 

De Zwem4daagse biedt producten en diensten waarmee de organisatie zelf aan de slag kan, maar de look & feel heeft van de Zwem4daagse. Met een Zwem4daagse pakket kost het u minder tijd om op professionele wijze een goede en leuke Zwem4daagse te organiseren. Ook zijn gegevens makkelijker vast te leggen en te monitoren van achter de pc door gebruik te maken van de online tool.

Hier vindt u alle informatie. 

De pakketten zijn in de webshop aan te schaffen. 

Organiseer je ook een Zwem4daagse?