Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

De KNZB is verhuisd!

woensdag 8 november 2017

Het KNZB bondsbureau is op vrijdag 10 november verhuisd naar een ander pand aan de Coltbaan in Nieuwegein, slechts 250 meter van de huidige locatie. ​

De KNZB is verhuisd!

Om onze dienstverlening en bereikbaarheid te verbeteren gaan we over op een andere telefooncentrale met nieuwe telefoonnummers. De nieuwe telefoonnummers zijn vanaf maandag 13 november hier terug te vinden. 

Het algemene nummer waarop de KNZB vanaf 13 november op te bereiken is: 088-1348600. De telefoonnummers per afdeling zijn hier te vinden. 

Ons nieuwe adres is: Coltbaan 1 -19, 3439 NG Nieuwegein

Algemeen directeur van de KNZB, Jan Kossen, blikt alvast vooruit op de verhuizing.

Waarom gaat de KNZB verhuizen?
​"Op 27 november 2017 houdt het Huis van de Sport op te bestaan. Het pand wordt omgebouwd naar appartementen."

Waar komt het nieuwe huis van de sport?
​"De bonden die er woonden hebben een nieuwe locatie gezocht. De KNZB verhuist 250 meter verder op in een bedrijfsverzamelgebouw met zakelijke dienstverleners. Het past bij onze visie waarin we ook buiten de sport kijken naar onze partners."

Daar zullen jullie vast lang over nagedacht hebben?
​"De afgelopen periode is er onder regie van onze partner Slangen en Koenis een prachtig kantoor ontwikkeld met veel faciliteiten om onze leden tijdens maar ook buiten kantooruren te ontvangen. Midden in het land, parkeren voor de deur en eenvoudig met openbaar vervoer te bereiken. Op een steenworp van zwemcomplex Merwestein."

En hoe lang zitten jullie daar?
​"De komende 10 jaar wordt dit ons huis. Wij, de medewerkers, kijken er naar uit daar aan de slag te gaan in het belang van en ten dienste van onze zwemsport."

Bondsbureau niet bereikbaar op 10 november
Als gevolg van de verhuizing en de overgang op de nieuwe telefoonnummers zal het bondsbureau op vrijdag 10 november niet bereikbaar zijn.

Vanaf maandag 13 november bent u van harte welkom in ons nieuwe pand aan de Coltbaan in Nieuwegein!

 

Organiseer je ook een Zwem4daagse?