Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

Data regiobijeenkomsten bekend! Inschrijven vanaf nu mogelijk!

vrijdag 2 maart 2018

Jaarlijks worden er in Nederland zo’n 400 Zwem4daagsen georganiseerd! Wij zijn als KNZB erg trots op de organisaties die dit mogelijk maken. Uit een enquête onder de organisatoren kwam naar voren dat er behoefte is aan kennisuitwisseling. Dat willen we als KNZB uiteraard graag stimuleren en daarom organiseren we een aantal regiobijeenkomsten waar we jullie van harte voor uitnodigen!

Data regiobijeenkomsten bekend!  Inschrijven vanaf nu mogelijk!

Tijdens deze bijeenkomst word je op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en presenteert een organisator zijn aanpak en zijn sleutel tot succes. Ook is er de mogelijkheid om deze avond in gesprek te gaan met de KNZB en andere organisatoren. Op deze manier kan iedereen van elkaar leren en kunnen de Zwem4daagsen nóg grotere feestjes worden! De regiobijeenkomsten staan gepland op de volgende data:

• Zwembad de Scheg, Deventer (Piet van Donkplein 1) Donderdag 29 maart van 19:30 – 21:00 uur

• Zwembad de Hullen, Roden (Ceintuurbaan Zuid 6) Dinsdag 3 april of maandag 9 april van 19:30 – 21:00 uur (definitieve datum volgt)

• KNZB kantoor, Nieuwegein (Coltbaan 1-19) Woensdag 4 april of donderdag 12 april van 19:30 – 21:00 uur (definitieve datum volgt)

• Zwembad de Warande, Oosterhout (Wilhelminakanaal Zuid 66) Donderdag 5 april van 19:30 – 21:00 uur.

• Sloterparkbad, Amsterdam (President Allendelaan 3, Clubhuis de Dolfijn). Dinsdag 10 april van 19:30 – 21:30 uur.

Mocht je interesse hebben in de bijeenkomst in Nieuwegein of Roden, mail dan naar zwem4daagse@knzb.nl en dan nemen we contact op zodra de datum definitief is.

Aanmelden

Deelname aan de regiobijeenkomst is gratis. Graag willen wij je vragen om je op te geven via dit formulier. Je mag met maximaal 3 personen van dezelfde organisatie aanwezig zijn bij de regiobijeenkomst.

Graag tot ziens bij één van de bijeenkomsten!

Organiseer je ook een Zwem4daagse?