Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

Succesvolle regiobijeenkomst in Beilen!

woensdag 4 april 2018

Gisteren tijdens de regiobijeenkomst in Beilen, heeft gemeente Midden-Drenthe een leuke en inspirerende presentatie gehouden over de organisatie van hun Zwem4daagse. 

Succesvolle regiobijeenkomst in Beilen!

De aanwezige organisatoren waren enthousiast over de bijeenkomst. Ze hebben nieuwe tips meegekregen om nog meer deelnemers te werven voor hun Zwem4daagse. Ook hebben ze nieuwe idee├źn opgedaan voor activiteiten die ze naast het zwemmen kunnen organiseren, zoals een aquabootcamp of een badeendenrace.

Er staan op dit moment nog twee regiobijeenkomst gepland, namelijk in Amsterdam op dinsdag 10 april en in Oosterhout (NB) op donderdag 5 april. Tijdens de regiobijeenkomst in Amsterdam zal Heerhugowaard Sport met jaarlijks 1000 deelnemers een presentatie verzorgen. Tijdens de regiobijeenkomst in Oosterhout zal gemeente Oosterhout in samenwerking met OZ&PC de Warande een presentatie geven. Je kan je voor deze bijeenkomsten nog steeds gratis inschrijven! Wellicht is het voor uw organisatie ook leuk om hier inspiratie op te doen. Klik hier om je aan te melden.

Organiseer je ook een Zwem4daagse?