Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

De KNZB presenteert een zomer vol activiteiten

dinsdag 22 juni 2021

Hoera, zwemmen mag weer! De KNZB biedt met de KNZB Zwemzomer een scala aan activiteiten! Dit is samengevat in een handige “toolkit” die je hier kunt vinden. De toolkit ondersteunt verenigingen, zwembadorganisaties, bestuurders, trainers, coaches en vrijwilligers om alle zwemmers van Nederland de komende periode een geweldige zwemzomer te laten beleven.

De KNZB presenteert een zomer vol activiteiten

Iedereen kan deze zomer genieten van het water en deelnemen aan diverse activiteiten. Zo staat er de komende periode op allerlei plaatsen in het land een Zwem4daagse gepland, kan er worden deelgenomen aan een borstcrawlcursus van Mijnzwemcoach in het open water en zijn de Olympische Spelen te volgen op het strand in Scheveningen tijdens het Olympic Festival. Ook kunnen zwemmers in de weekenden deelnemen aan Virtuele Open Water Zwem Circuits, kan de zwemvaardigheid getest worden dankzij de Nationale ZwemChallenge én zijn er de Summer Games en de Road to Tokyo. Kortom, een zomer vol activiteiten.

Om alle bestuurders, trainers, coaches en vrijwilligers te ondersteunen bij de organisatie van één of meerdere van deze activiteiten, wordt in onze toolkit met diverse stappenplannen uitgelegd hoe iedere activiteit te organiseren is. Afhankelijk van de activiteit zijn er ook materialen en downloadbestanden beschikbaar zoals posters en flyers. In onze vijf whitepapers geven we tips over ledenbehoud en een toekomstbestendige vereniging.

Bekijk onze toolkit via deze link. Zet je vereniging op de kaart! Ben jij erbij deze zomer?

Organiseer je ook een Zwem4daagse?