Zwem4DaagseOrganiseren van een Zwem4daagseNieuwsBericht

Doe mee met de #KNZBzwemzomer winactie!

maandag 28 juni 2021

Tijdens de Zwemzomer vinden er tal van activiteiten plaats! Organiseer er een of meerdere met jouw vereniging en zorg dat je erbij bent! Hoe je de organisatie het beste kunt aanpakken lees je in de toolkit. Speciaal voor deze Zwemzomer heeft de KNZB een winactie opgezet, waarmee je kans maakt op mooie prijzen.

Doe mee met de #KNZBzwemzomer winactie!

Hoe werkt het?
De winactie is opgezet voor twee doelgroepen. Neem deel namens de vereniging als trainer, coach, bestuurder of vrijwilliger óf als individuele zwemsporter. Voor beide doelgroepen zijn er gave prijzen te winnen.

Meedoen namens de vereniging
De KNZB roept iedere vereniging op om activiteiten die bij hen plaatsvinden te delen via social media. Deel ze door middel van leuke foto’s of video’s en de hashtags #onzeKNZBzwemzomer & #KNZBzwemzomer. Deel je meerdere foto’s? Dan maak je uiteraard meer kans op één van de prijzen uit de prijzenpot.

Wat kunnen verenigingen winnen?

  • Een training van een topcoach bij jullie op de club
  • Tickets voor een KNZB evenement naar keuze*
  • Jullie club in de spotlight op onze site met een ‘Vereniging in beeld’ artikel

Meedoen als zwemsporter
Ook deelnemers van de activiteiten deze Zwemzomer kunnen meedoen aan de winactie. Deel hiervoor een foto of video van de activiteit waar jij bij bent met de hashtags #mijnKNZBzwemzomer & #KNZBzwemzomer. Uiteraard sprijd je jouw kansen wanneer je bij meerdere events aanwezig bent en meer foto’s deelt! Doe je mee? Lees verder voor de prijzen..

Wat kun je winnen?

  • Een VIP behandeling voor jouw team tijdens een KNZB evenement naar keuze*
  • Een gesigneerd shirt
  • Tickets voor een KNZB evenement naar keuze*
  • Een KNZB zwempakket! (10x)

De KNZB wenst alle bestuurders, trainers, coaches, vrijwilligers en zwemsporters een fijne Zwemzomer en natuurlijk heel veel succes met deze actie!

*In de periode van 1 oktober 2021 t/m 31 januari 2022.

Organiseer je ook een Zwem4daagse?