Zwem4DaagseOrganiseren een Zwem4daagseWebshopVoorwaarden

Voorwaarden

Prijzen:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW & verpakkings- en verzendkosten. ​
 
Verzend opties

Je kan kiezen uit 2 verzendopties:

Verzenden per post

  • De verzendkosten zijn € 6.90 en bij meer dan 500 medailles € 13.79
  • De handlingskosten zijn € 0,72 per productgroep die je bestelt

Vb. Je bestelt medaille 1,10, 11 en 12. Je betaalt 4x € 0,72, onafhankelijk van het aantal dat je bestelt per medaille.

Ophalen bij de Duivenvoorde opslag/Warehousing-logistics

  • Je betaalt geen verzendkosten
  • De handlingskosten zijn zoals hierboven beschreven. Let op: de handelingskosten staan op de factuur vermeld onder het kopje 'verzendkosten'. 

Voor het verzenden per post geldt, voor 12.00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden. Let op! Dat betekent niet automatisch dat de bestelling de volgende dag bezorgd is. Hiervoor zijn wij afhankelijk van de postbezorging. 

De ervaring leert dat de post er tegenwoordig langer over doet; houd hier rekening mee!

(Wil je de verzending per koerier laten bezorgen dan kunt je contact opnemen via: tel. 088-1348680 of zwem4daagse@knzb.nl. Er wordt dan een prijsopgave gemaakt. De koeriers kosten zullen achteraf worden gefactureerd.)

Betaling van jouw bestelde artikelen kunt je verrichten via: 

iDEAL
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS Bank dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank.   
 
Factuur
De factuur wordt met de bevestiging van de bestelling mee verstuurd. Deze ontvang je per mail.   
 
Depot 
Deze mogelijkheid is alleen toegestaan voor verenigingen. Je kan het depotnummer  van jouw vereniging opgeven zodat je bestelling op het depot wordt belast. In dit geval gaat er een email naar het vereniging@zwembond.nl e-mailadres t.a.v. de penningmeester. Nadat de penningmeester binnen 5 dagen akkoord geeft op de bestelling zal deze worden verzonden. Dit kan alleen door op de link in de mail te klikken. Niet door het sturen van een e-mail dat je akkoord bent. Dit heeft te maken met de werking van het systeem en het beheer van de voorraad. Na betaling/bevestiging van de bestelling, zal deze binnen 5 werkdagen verzonden worden.     

 

Organiseer je ook een Zwem4daagse?