Zwem4DaagseOrganiseren een Zwem4daagseDonald Duck en de Zwem4daagse

Samenwerking Disney Donald Duck

Nieuw thema: Donald Duck

Ook dit Zwem4daagse seizoen blijven Disney en de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) samenwerken. Wel verandert het thema van Finding Dory naar Donald Duck. Dit thema spreekt zowel ouders als jonge kinderen erg aan!

Om uw Zwem4daagse een leuke Donald Duck look-and-feel te geven kun je gebruik maken van 3 Donald Duck afbeeldingen. 

Neefje als haai

Zwem4daagse en Donald Duck

Donald aan duikplank

Er zijn met Disney afspraken gemaakt over het gebruik van de afbeeldingen. Bovenstaande afbeeldingen mogen gebruikt worden om een bijv. zelf een poster, flyer of blow-up te maken. 

Het is niet toegestaan om andere afbeeldingen van Donald Duck of zijn familie te plaatsen op materialen die je zelf maakt.

Tevens is het niet toegestaan om een mascotte van Donald Duck of van een andere karakter in te zetten tijdens de Zwem4daagse, omdat dit niet de officiĆ«le karakters van Donald Duck betreft. Andere Donald Duck materialen ter aankleding van de Zwem4daagse mogen ook niet gebruikt worden (met uitzondering van de materialen die je besteld in de webshop en/of posters en blow-ups die je zelf ontwikkeld hebt waarin bovenstaande afbeeldingen terugkomen). 

Het is van groot belang deze spelregels te hanteren, om het merk Donald Duck op een correcte manier te tonen naar families. Op deze manier worden de gemaakte afspraken met Disney gewaarborgd en kunnen we goede samenwerking behouden. 

 

 

Organiseer je ook een Zwem4daagse?