Zwem4DaagseOrganiserenSponsorzwemmen

Steun tijdens de Zwem4Daagse een goed doel!!

De Johan Cruyff foundation is charity partner van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB).
Sport is behalve leuk en gezond ook onmisbaar voor de ontwikkeling van elk kind. De Johan Cruyff foundation zet zich in om zoveel mogelijk kinderen te laten sporten, in het bijzonder kinderen met een handicap.
De KNZB werkt nauw samen met de Johan Cruyff foundation, zowel op het gebied van de breedte sport als de topsport (paralympische ploeg), want zwemmen is de meest ideale sport voor kinderen met een handicap.

Om nog meer kinderen aan het sporten / zwemmen te krijgen wil de Zwem4daagse vragen of ook uw vereniging / organisatie een steentje bij wil dragen voor dit goede doel!
 

U kunt dit op verschillende manieren doen:

  • Sponsorzwemmen voor de Johan Cruyff foundation (zie de achterzijde van de deelnemerskaart)
  • Gratis collectebusssen voor de Johan Cruyff foundation aanvragen (u betaald wel verzendkosten). Dit kan via de webshop.

Mocht uw organisatie een andere leuke manier weten om geld in te zamelen voor de Johan Cruyff foundation dan horen wij dit natuurlijk graag.
 

Heeft uw Zwem4daagse geld opgehaald voor de Johan Cruyff foundation?! Laat het ons weten zodat uw organisatie in de eerstvolgende nieuwsbrief in het zonnetje wordt gezet!
 

Sponsorgeld storten

Het opgehaalde geld kan direct gestort worden op rekening 14.14 o.v.v. Zwem4daagse en de naam van uw organisatie.

Lees ook de informatie op het deelnemersgedeelte.

 

Organiseer je ook een Zwem4daagse?