Zwem4DaagseOrganiserenZwem4daagse databaseInstructievideo's database

Instructievideo's database

Om er voor te zorgen dat het gebruik van de Zwem4daagse database (beheer.zwem4daagse.nl) en zijn belangrijkste functionaliteiten voor jullie begrijpelijker wordt, hebben we voor jullie verschillende instructiefilmpjes gemaakt, waarin we uitleggen hoe de verschillende functionaliteiten werken. Deze filmpjes zullen ook op de Zwem4daagse website worden geplaatst.


Inloggen en een evenement aanmaken.

In deze video laat ik jullie zien hoe je naar de database toe gaat, hoe je kan inloggen, waar je inloggegevens kan aanvragen en hoe je jouw evenement aanmaakt. Dit zijn de eerste stapjes en na het aanmaken van je evenement krijg je in de mail een kortingscode voor de medailles toegezonden. Met deze code krijg je tevens 0,30 cent korting per medaille in de webshop van de Zwem4daagse.


Jouw Zwem4daagse online zetten

Het tweede filmpje laat je zien hoe je jouw Zwem4daagse gemakkelijk online kan zetten op www.zwem4daagse.nl. Het online zetten van je Zwem4daagse heeft vele voordelen. Zo kunnen alle mensen jouw Zwem4daagse en zijn data gemakkelijk vinden. 


Online inschrijvingen toestaan

Wanneer jouw organisatie het instelt dan kan je gratis gebruik maken van de optie voor deelnemers om zich online in te schrijven. Belangrijk hierbij is dat jouw Zwem4daagse al online staat op onze website. Als dit zo is dan kan je ervoor zorgen dat mensen zich ook op jouw Zwem4daagse online kunnen inschrijven via de officiĆ«le Zwem4daagse website van de KNZB. 


Meerdere inschrijfkosten hanteren.

Het kan wel eens voorkomen dat je meerdere inschrijfkosten wilt hanteren of mensen bijvoorbeeld een keuze wilt laten maken tussen tijden waarop ze kunnen zwemmen. Dat kan je doen bij inschrijfkosten. Om verschillende prijzen te hanteren vul je hierbij verschillende prijsklasse in. Mocht je meerdere tijdsgroepen willen gebruiken dan voer je dit in bij titel.
Bijvoorbeeld Groep 1: 13:30-14:15


Informatievelden toevoegen aan het inschrijfformulier

Soms wil je meer informatie weten van je deelnemers. Dan is het handig om te weten dat je vragen kan toevoegen aan het inschrijfformulier.  Hieronder geef ik een uitleg van hoe je dit aanpakt. 


Inschrijvingen inzien

Het inzien van de inschrijvingen is natuurlijk van groot belang. Je wilt je deelnemers namelijk kunnen controleren of je wilt bijhouden waar ze vandaan komen. Dan is het handig om te weten dat het mogelijk is om al deze informatie te vinden in een Excel-uitdraai.


 

 

 

Organiseer je ook een Zwem4daagse?